Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

RARE GREEK PUNK ARCHIVE - The A's Part 5




ΑΟΥΑ! - ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ -- AUA! - AT NOWHERE



Οι "Αούα" σχηματίστηκαν στο Βόλο το 1988. Μετά από τρία χρόνια η μπάντα διαλύθηκε και ξαφτιάχτηκαν το Μάρτιο του '95 με νέο ντράμερ το Στέλιο Γεωργιάδη (ex"Μι-Ασμα"). Τα υπόλοιπα μέλη ήταν οι Γεράσιμος Περαντζάκης φωνή, Γιώργος Παπαπαναγιώτου κιθάρα και Δημήτρης Λιάρος μπάσο και φωνή. Το '95 ηχογράφησαν πέντε κομμάτια τα οποία κυκλοφόρησαν σε μια split κασέτα, με τίτλο "Στο Πουθενά", μαζί με τους συμπολίτες "Αδράστεια". Λίγο αργότερα αποχώρησε ο Παπαπαναγιώτου και ανέλαβε το πόστο του στην κιθάρα ο Περαντζάκης. Το Δεκέμβρη της επόμενης χρονιάς ξαναηχογράφησαν τα πέντα κομμάτια, στην πόλη τους στο στούντιο "Κατσούδας" και κυκλοφόρησαν τη demo κασέτα "...Στο Πουθενά...", η οποία μοιράστηκε στα live τους. Επίσης τραγούδια τους μπήκαν σε τρεις κασετοσυλογές. Αν και αργότερα έγραψαν και άλλα κομμάτια, δεν τα ηχογράφησαν ποτέ. Το '97 με την είσοδο δεύτερου κιθαρίστα, ο ήχος της μπάντας έγινε metal. Η οριστική τους διάλυση έγινε στο τελευταίο live που έδωσαν στις 17 Νοεμβρίου του 2003. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων από τη μπάντα πέρασαν οι μουσικοί Κώστας Μπισμπιρούλας, Αποστόλης Ρίζος, Νίκος Παντερμαλής και πολλοί άλλοι.


Take it Here
 AOUA - ...STO POUTHENA... (1996)











ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΦΥΛΗ -- APANTHROPY FYLY --- INHUMAN RACE




SELFTITLED (2006)
TAKE IT


ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ -- HUMAN CHESSBOARD (2007)
TAKE IT















ΑΠΟΓΝΩΣΗ --  APOGNOSY--- DESPAIR


Η μπάντα αυτή απο την άμφισα να μην μπερδευεται με τους αθηναιους Απόγνωση που επι 1984 βγάλανε ένα split με τους αδιέξοδο

Δημιουργήθηκαν το 1991 στην 'Αμφισσα. Τα μέλη της μπάντας ήταν Ανδρέας Ασημακόπουλος φωνή και κιθάρα, Γιώργος Γκούμας μπάσο και Βαγγέλης Τσιγαρίδας τύμπανα. Το '93 κυκλοφόρησαν το μοναδικό τους demo με τίτλο "Demo '93". Ηχογράφησαν μερικά τραγούδια ακόμα τα οποία δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Συμμετείχαν στις κασσετοσυλλογές "Αποκάλυψη" της "Heavy Rock Tapes" και "Ράδιο Ουτοπία 4". Στα λίγα χρόνια παρουσίας τους, διαλύθηκαν το '94, έδωσαν πέντε συναυλίες.
Μετά τη διάλυσή τους, ο Ασημακόπουλος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές και κυκλοφόρησε το '94 ένα demo με τίτλο "Μην Σκάψετε Τάφο Για Μένα". Το '95 έφτιαξε τους "Νυχτοπούλι" που από τις στάχτες τους δημιουργήθηκαν οι "Μαύρη Μαγιονέζα". Οι Γκούμας και Τσιγαρίδας συνεχίζουν να παίζουν στην 'Αμφισσα.
anexartisi

Take it Here
APOGNOSI - DEMO (1993)













ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ -- APOKTINOSY --- BRUTALIZATION


Ξεκίνησαν από την Αθήνα ως "Αποκτήνωση" το 1994. Η σύνθεσή τους ήταν Αλέξης Δαλαμάγκας φωνή και κιθάρα, Στέφανος Δαλαμάγκας μπάσο και Βαγγέλης Γενεράλης τύμπανα. Το '94 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους κασέτα, με τίτλο "Ο 'Ηχος Της Αρρώστιας", που περιείχε δεκατρία κομμάτια. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορούν άλλα εννιά κομμάτια σε μια κασέτα με τίτλο "Τα Μαύρα Φεγγάρια". Το '96 κυκλοφορούν τα κομμάτια "Περίοδος Λιτότητας" και "'Ενα Τραγουδάκι Για Τη Frau Helga" σε κασέτα, σαν promo για τον επερχόμενο δίσκο τους. Λίγο αργότερα ήρθε στο γκρουπ η Ελευθερία στα φωνητικά και άλλαζουν το όνομά τους σε "Ορεξη Για Τίποτα". Αρχές Ιουλίου του '96 ηχογραφούν δέκα τραγούδια στο στούντιο "Praxis" για το δίσκο "Μη Φιλάτε Το Βάτραχο", ο οποίος βγήκε την επόμενη χρονιά από τις "Wipe Out", "Wild One Records" και "Collectiva Records", σε πεντακόσια αντίτυπα. Το '99, με νέο ντράμερ το Χρήστο, κυκλοφορούν ένα εφτάρι με τρία κομμάτια σε ανεξάρτητη παραγωγή, με τίτλο "Για Τις Κρύες Νύχτες Του Χειμώνα", σε τριακόσια αντίτυπα. Την ίδια χρονιά η μπάντα διαλύθηκε.
Μετά τη διάλυσή τους, ο Αλέξης και ο Στέφανος ασχολήθηκαν με την "Τερηδόνα", το φάνζιν που βγάζαν από παλιά.
anexartisi


Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ -- THE SOUND OF SICKNESS (1994)
TAKE IT



 ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗΣ -- THE BLACK MOONS OF BRUTALIZATION (1995)
TAKE IT



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου