Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

RARE GREEK PUNK ARCHIVE - The A's Part 11 - FINAL 'A'sΕδω που τελειώνει και το Αλφα έχουμε τους ξεχασμένους Ανασα Σταχτή, με τον ιδιαίτερο σχεδον crustοειδή ήχο τους. Εχουμε τους Αρένα για τους οποίους η δισκογραφία και η ιστορία τους είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα, μιας και ψάχνωντας στο anexartisi διαβάσα πως είναι απο πάντρα αλλα η δισκογραφία που έχω δεν συμπίπτει με αυτήν που αναφέρει εκεί, ρώτησα και 2-3 ανθρωπους οι οποίοι ασχολούντε, και αυτοί ήταν εξίσου μπερδεμένοι με αυτό και καταλήξαμε πως ισως να υπήρξαν δύο συγκροτήματα με το όνομα Αρένα και οτι η μπάντα που ανεβάζω εδώ δεν είναι αυτή που αναφέρεται στην anexartisi, δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι'αυτό... Πάντως οι δύο δίσκοι που ανεβάζω έχουν κάποιο μουσικο ενδιαφέρον.
Τέλος ετοίμασα και εναν φάκελο με σκόρπια κομμάτια απο μπάντες που ξεκινούν με το γράμμα "Αλφα" και έτσι φτάνουμε στο τελος. Και αφου κάνουμε ένα διάλειμα διαφορετικής αισθητικής θα ξανασυνεχίσουμε με το Βήτα.
ΑΡΕΝΑ -- ARENA
Αυτοργάνωση στον ήχο μας -- Self-organizing our sound (199x)
Take it HereΤίποτα δεν εχει τελειώσει ακόμα -- Nothing has finished yet (199x)
Take it Here

 ΑΝΑΣΑ ΣΤΑΧΤΗ -- ASH BREATH  - SELFTITLED lp (1994)

 Δημιουργήθηκαν τον Απρίλη του 1992 στην Αθήνα. Τα μέλη της μπάντας ήταν οι Θανάσης Τσαλίκης (ex "Χαοτικό Τέλος") φωνή, Νίκος (ex "Ισοπέδωση") κιθάρα και φωνή, Κώστας (ex "Σκατόψυχοι") μπάσο και Θέμης τύμπανα. Αργότερα άλλαξαν κάποια μέλη και ήρθαν οι Γιάννης Δημητρόπουλος (ex "Αναβίωση") μπάσο και Γιώργος Μακρής (ex "Ακρως Αντίθετοι") τύμπανα. Ηχογράφησαν εφτά κομμάτια τους στο "Red House Studio" τον Ιούνιο του '93, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του '94 σε ένα lp. Ο δίσκος ήταν ο πρώτος που βγήκε από τη "Do It Yourself Records", η οποία ήταν μια προσπάθεια κυκλοφοριών των καταλήψεων "Villa Amalias" στην Αθήνα και "Villa Βαρβάρα" στη Θεσσαλονίκη. 'Εδωσαν πολλές συναυλίες σε ανεξάρτητους χώρους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, και σε αρκετές από αυτές με τους "'Ακρως Αντίθετοι". Στις 30 Ιουνίου του '95, εμφανίστηκαν στο "Do it Yourself Festival" που οργάνωσε η "Villa Amalias" στο πεδίον του 'Αρεως και συμμετείχαν οι "Μάστιγα", "Νεκρική Σιγή" και "Κρίκος". Τον Απρίλιο του '96 συμμετέχουν στη συλλογή της "Do It Yourself Records", με τίτλο "Διατάραξη Οικιακής Ειρήνης" με τα κομμάτια "Τα Παράσημα Της Λήθης" και "Ο 'Ανθρωπος Των Πόλεων". Η σύνθεσή τους στη συλλογή ήταν Θανάσης και Δώρα φωνή, Νίκος κιθάρα και φωνή, Μάκης (ex "Αρνητική Στάση") μπάσο και Γιώργος τύμπανα. Το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου κάνουν περιοδεία στη Γερμανία. Το '97 τα κομμάτια τους "Στα Γρανάζια Του Αύριο" και "Καταδίκη" μπήκαν στη συλλογή "Γενοκτονία Νo.2".
Μετά τη διάλυσή τους οι Δημητρόπουλος, Δώρα, Νίκος και Μάκης έφτιαξαν το '98 τους "Ανατέλλων Τρόμος".
anexartisi

Take it HereΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΉΜΑΤΑ ΑΠΟ 'Α' --  VARIOUS BANDS BEGINNING WITH 'A'


Abra Macabra
Αδεσμευτοι
Αδιέξοδο [Deadend]
Αδικαιολογήτως Απών
Ακρωτηριασμος [Mutilation]
Aliens
Απειλή [Threat]
Απωλεια Συνειδησης [Concience loss]
Ατακτη Φυγή
Ατομική Σχάση [Atomic expolosion]
Unknown bands


Take 'em Here
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου