Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

RARE GREEK PUNK ARCHIVE - The A's Part 1



Νομιζω πως αξίζει να αρχίσω να ανεβάζω αυτό το τεράστιο αρχείο που έχω φτιάξει κατεβάζωντας ελληνικά πανκ συγκροτήματα απο τις αρχές του 2000. Ξεκίνησα κατεβάζωντας απο ένα site ονομαζόμενο Athens Hardcore και θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με τόσο μεράκι ανέβαζαν εκείνη την εποχή -πράγμα πιο δύσκολο- πολλά κομμάτια ελληνικού πανκ. Επειτα με βοήθησε πολύ εκείνη την εποχή και το punk.gr. Καποια κομμάτια θυμάμαι ακόμα τα μοιραζόμασταν στο mIRC και μέσω msn. Με τα χρόνια μπορέσα να βρω διάφορα σπάνια πράγματα απο διάφορα μπλογκς απο ανθρώπους που είχαν το μεράι να ripaρουνε ολόκληρες κασσέτες και βινυλια. Μαζί και με ένα πρόγραμμα που με βοήθησε πολύ και λίγα, πολύ λίγα cdάκια που ripαρρα ο ίδιος κατάφερα να φτάσω τα 7.900 κομματια. 
Πλεον οι μουσικές μου ανάγκες έχουν επεκταθεί πολλύ αλλα δεν ξεχνώ τα εφηβικά μου χρόνια και ξέρω πως όπως και'γω κάποτε έτσι και τώρα ίσως υπάρχουν νέοι που ενδιαφέροντε να ψάξουν για κάτι underground, ξερώ και απλοϊκό. Δεν θα υποτιμήσω ποτέ την πανκ, ο Lindo Ferreti των ιταλών CCCP είχε περιγράψει πολύ ωραία την φιλοσοφία της πανκ μουσικής λέγοντας "στο διαόλο η τεχνική, αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχή αυτού που παίζει και όχι το οργανο αυτό καθ'αυτό"



A CRIME FOR AN ALBY - DEMO
Take it HERE






ABSENT - DEMO (2012)
Take it HERE

Larissa based new formed hardcore band









ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ -- ADESPOTΥ --- LOOSES - LIVE DEMO (199x)
Take it HERE
anexartisi












ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ -- ADIAFORΥ --- INDIFERRENTS -    PUNK ΑΝΑΤΡΟΠΗ -- PUNK SUBVERSION (2002)
Take it HERE
Anexartisi











ΑΔΙΕΞΟΔΟ -- ADIEXODO --- DEADEND - LIVE AGRINIO 1984
Take it HERE
discogs

Μια πλέον "θρυλική" συναυλία" απο τις ελάχιστες που υπάρχουν ηχογραφημένες απο κείνη την εποχή. Επαιξαν μαζι με τους Γενια του Χαους και επικρατουσέ ένα κλίμα έντασης, εύφλεκτο. Σαν αρχείο είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι










ΑΔΙΕΞΟΔΟΣ -- ADIEXODOS --- DEADEND (2) - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ -- AGAINST THE ESTABLISHMENT (1992)
Take it HERE

Μην τους μπερδεύεται με τους Αδιέξοδο, αυτοί ήταν μια μπάντα που έζησε πολύ λιγότερο και εβγαλε μονάχα αυτήν την demo Cassetta.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου